Een nieuwe vereniging

Harmonievereniging Masalant is een dynamische harmonievereniging met veel (jong) talent. Met coaching van de ouderen en onder bezielende leiding van onze dirigenten heeft deze vereniging zich ontwikkeld tot een team muzikanten met een uitgebreid repertoire.

Wij komen uit het prachtige Midden-Delflandse dorp Maasland, maar veel van onze leden komen ook uit de directe en verdere omgeving omdat de Harmonievereniging Masalant ‘gewoon wat heeft’. Naast samen musiceren, zijn gezelligheid en ontspanning ook belangrijk.

We hebben een druk bezet programma met kleine en grotere concerten. Waar en wanneer u naar ons kunt luisteren, kunt u lezen in de agenda op deze site.

Aan werving en opleiding van jonge leden besteden wij veel aandacht. We vinden het belangrijk dat de jeugd zich muzikaal ontplooit en dit heeft daarom een ruime plaats in ons beleid. We presenteren ons o.a. op de basisscholen met een voorlichtingsproject.

Voor de opleiding van muzikanten bieden wij allerlei faciliteiten, we hebben de beschikking over goede docenten en u kunt instrumenten bij ons huren.

Vragen? Stuur een formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *